– Spanish version below –

El porró.Ladies and gentlemen, amb la moguda de La Directa últimament estem penjant algunes vinyetes en català, però no són les primeres ni crec que siguin les últimes. A l’arxiu hi tenim també:

Educació socialEducació social 2Educació social 3Educació social 4Educació social 5Educació social 6Educació social 7Educació social 8Educació social 9Educació social 10Educació social 11Educació social 12Educació social 13Educació social 14, El petit ListoEl petit Listo 2El petit Listo 3El petit Listo 4, El petit Listo 5, La manifestant cegaTreballar malalts, Treballar malalts 2, Independencià, Semiòtica, Humor punyent, Tricentenari, Qui hauria de fer el discurs de nadal?, Aldarull.

Això de posar còmics en català de tant en tant ha donat lloc a alguna queixa de lectors acostumats a llegir-los en castellà; però també és cert que el fet de posar-los normalment en castellà també genera de tant en tant alguna queixa de lectors que no troben correcte que no utilitzi la meva llengua materna. Aprofitaré doncs aquest post per disculpar-me pel fet de fer cada un dels acudits en l’idioma que em surt dels nassos, i, ja posats, per recomanar l’aprenentatge d’idiomes.

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

El porró.Ladies and gentelemen, con la movida de La Directa últimamente estamos colgando algunas viñetas en catalán, pero no son las primeras ni creo que sean las últimas. En el archivo hay también:

Educació socialEducació social 2Educació social 3Educació social 4Educació social 5Educació social 6Educació social 7Educació social 8Educació social 9Educació social 10Educació social 11Educació social 12Educació social 13Educació social 14El petit ListoEl petit Listo 2El petit Listo 3El petit Listo 4El petit Listo 5La manifestant cegaTreballar malaltsTreballar malalts 2IndependenciàSemiòticaHumor punyent, TricentenariQui hauria de fer el discurs de nadal?Aldarull.

Esto de poner cómics en catalán de vez en cuando ha dado lugar a alguna queja de lectores acostumbrados a leerlos en castellano; pero también es verdad que el hecho de ponerlos normalmente en castellano también genera de vez en cuando alguna queja de lectores a los que no les parece correcto que no use mi lengua materna. Aprovecharé pues este post para disculparme por el hecho de hacer cada uno de los chistes en el idioma que me sale de las narices, y, ya puestos, para recomendar el aprendizaje de idiomas.